www.hovedgaard.dk
 
  Aktivitetskalenderen
  Markedspladsen
  Debatten
  Boligmarked
  Søgeportalen
  Halprojektet
  Erhvervslivet
  Buskøreplanen
  Det offentlige
  Foreninger
  Diverse
  Hovedgård Lokalråd
  Togstop - spørgeskema
  Fotogalleri august 2010
  Hjerterstarter
  Vær med på Hovedgaard.dk
  Fotogalleri sept. 2013
  Tograpport/NYT 2016
  Affaldsplan 2013-2024
  Motion i Anlægget
  Fotogalleri 2014
  Fotogalleri 2015
  Fotogalleri 2016
  Fotogalleri 2017-18
  Kontakt
  Login / Tilmeld
 
Login | Tilmeld Velkomstside  
 

Kære ”nye og gamle" hovedgårdborgere

Vi - der bor i Hovedgård, synes vi bor i en god by midt i noget af det aller smukkeste Danmark.

Vi er omgivet af mark og skov i et skønt kuperet terræn, og i selve bykernen kan vi være stolte af et 16 hektar stort stykke skov og rekreativt område med en god legeplads for de mindste.

På få minutter er du midt i naturen uanset, hvor i byen du bor. Stranden kan nås på mindre end 10 minutter med bil.

Vi bor i en by med et aktivt foreningsliv, hvor spejdere, idrætsforeninger og klubber udbyder aktiviteter og sportsgrene næsten af enhver art.

Byens mange musikalske tilbud som "Spilop`erne", "Hovedgård Skoleorkester" og "Hovedgård Blæserne", har sat Hovedgård på danmarkskortet adskillige gange. Sidste skud på stammen er en nystiftet ”Bluesforening”.

Hovedgård har et aktivt og alsidigt handels- og erhvervsliv, hvor du sagtens kan klare din hverdag indenfor de lokale tilbud.

Vores skole er kendt som en visionær og aktiv skole med et stærkt team af lærer, som følger og udvikler de nyeste pædagogiske strømninger. Et godt og trygt sted at vokse op.

Har du valgt Hovedgård som dit bosted, har du kun 20 minutter til Århus, mindre end 15 minutter til Horsens –  begge byer med masser af arbejdspladser og mængder af kulturelle tilbud.

Inden for en radius af bare 10 km findes fire gode 18 hullers golfbaner.

I Hovedgård vil du befinde dig blandt imødekommende og gæstfrie mennesker, som gerne hilser dig velkommen, hvis du da ikke allerede er her!

Denne hjemmeside er tiltænkt dig som en hjælp til at finde rundt i alle de muligheder og tilbud som Hovedgård byder på, samt som dit direkte talerør overfor din by. Er du i tvivl om hvordan du logger dig ind på siden og bliver aktiv bruger af siden, så kan du ringe til webmasteren - Dorthe Foght/ telefon 2029 1357 dagligt efter kl. 17.00, eller du kan sende os en mail via "kontakt" her på siden, så vil vi komme dig til undsætning - det er faktisk nemt!

Ønsker du at tage aktiv del i Hovedgårds fremtid, har du mulighed for at deltage i lokalrådets arbejde, alt efter hvor du har din interesse – du kan kontakte os via denne hjemmeside.

Velkommen til Hovedgaard.dk

Lokalrådet

 

 
 
Copyright © Andrewscom