Påskemaleriudstiling
Tidspunkt
13.04.2020 kl. 12.00 - 13.04.2020 kl. 17.00
Sted
Tebstrup Skovvej 10, 8660 Skanderborg
Beskrivelse

Påskemaleriudstiling 

 
René Fuhlendorff lægger i disse dage sidste hånd på nye værker til hans 12. påskemaleriudstilling.
Udstillingen foregår Påskedag og 2. påskedag fra kl. 12 til kl. 17 på Tebstrup Skovvej 10, 8660 Skanderborg

I år lægges der stor vægt på Papegøje malerier. Hvem ved, måske flyver der nogen rigtige papegøjer rundt i haven. Der vil også være en del af Fuhlendorff´s populære Lama og Maske malerier præsenteret på udstillingen.
Har man ikke haft mulighed for at lægge vejen forbi påskeudstillingen i haven de andre år, får man sig lidt af en overraskelse. Haven omdannes til et levende eventyr, for Fuhlendorff hænger ikke blot billederne op på rad og række, men placere dem unormale steder rundt i haven.

René Fuhlendorff er 57 år og har malet siden 1981. ”Det kører altid rundt i hovedet. Jeg iagttager konstant, affotograferer alt mellem himmel og jord og får hele tiden nye idéer” forklarer han.

René Fuhlendorff maler hver dag mellem 2-6 timer, og det er blevet til ca. 3000 malerier, som hænger i mange hjem, rundt omkring.
Man kan få en forsmag på de mange udstillede værker på www.galleri-fuhlendorff.dk.

Det er blevet en tradition for mange mennesker fra hele landet at besøge haveudstillingen i påsken. År 2020, byder desuden på en del udstillinger, rundt om i landet, det bliver et af de travleste år til dato. Du kan følge udstillingsstederne på www.galleri-fuhlendorff.dk.

Der er gratis adgang til påskemaleriudstillingen, og i tilfælde af dårligt vejr, rykker udstillingen indendørs på adressen.
 
 


Se Renés hjemmeside
www.galleri-fuhlendorff.dk
Tlf. 21 96 14 26
hovedgaard